missing #SiBadott

Assalammualaikumm

harini rasa macam sayu pulak tetiba , takde mood pulak nak layan #BlueF and #Bluebird . so layan blogg , update entry baru pulak la . harini okay je , cuma boringg gilerr duduk rumah nih .. lagilagi sekarang ni ku takde buat apa kat rumah . hurm .. kalau duduk rumah camni , macam macam perasaan timbul , sakit hati , happy , geram , sedih dan macam macam lagi la . semua nya bercampur aduk . 10 dalam 1 . haha . memang terbaik la kalau 10 in 1 nih kan , tak tergambar perasaan nya .

memang tak terlayan la kalau ada perasaan macam ni kan , aduyaii ! takkan laa benda yang sama berulang lagi , huhu .. tak tahu dah nak buat macam mana kalau ada perasaan macam ni . Arghh ! sudah lah . marah pun ada , geram pun ada , tapi RINDU lagi membara di buatnya . aduii . tak tahan dah nak menanggung rindu yang membara nih , tapi apakan daya .. NO CALLING , NO TEXTING from my sayangg . dah 3 hari macam nih , sejak akhir akhir nih dia sibuk memanjang je la .. bila nak tunggu weekend tuh Allah je la yang tahu betapa seksa nya .

berat dada woo menahan rindu nih , kalau call dia nih . confirm NANGIS ! adoii , ku text die tak reply reply . tu yang buat lagi tak keruan . hurm , apa nak buat erk , dah di luah tak berbalas , so ku luah je la kat sini . blogg ni peneman sejati harian ku . semua boleh di luah kan kat sini , tapi yang UMUM je la . hurm , serious ku rindu gilerr dengan #SiBadott tuh . lambatnya nak weekend , dia cuti CNY 4 hari , sampai selasa . spend time habis habisan dengan dia . sabar je laa , dugaannn ~ huhu . 6 tahun dulu lagi terokk daripada nih , hehe . sekarang okay lagi laa . tapi seminggu sekali jumpa pun tetap rindu gilerr .


p/s ; IMISSYOU , b . rindu gilerr ! :(

Comments

Popular posts from this blog

A L I Y A M A I S A R A H

Aku sudah Kahwin !

;)