Posts

Showing posts from April, 2012

Nothing to say. :)

Assalammualaikum semua .
Rindu nya kat korang semua. Dah lama kot tak update. Ahai busy lahh sekarang. Busy class, busy business. Ececehh. Korang sihat ke? Haa ni nak cakap. Pakcik aku yang duk overseas tu dah balik sini. Now dia tengah holiday with his friend, Uncle Mathieu kat Bali, Indonesia. Esok dia balik Malaysia. Hmm. Aku tinggal kurang daripada 3 minggu nak habis semester nih. Dan tinggal dua lagi semester nak habis. InsyaAllah tahun ni jugak akan habis. Ehh ni nak bagitahu. Next week my birthday. InsyaAllah buat kat luar. Dah tanya and discuss with Cik D nak buat kat mana. but sekarang nih sabtu semuanya kerja. Tunang aku kerja, adik aku kerja. Rasanya buat hari ahad. Takpun hari sabtu jugak. Time dinner. Hmm. Dah nak masuk 21 tahun. My lucky number and hope will be the best birthday ever. :)
K la takde apa yang nak di ceritakan. Bye. Wasalam. :)