ku suka merapu :)


Assalammualaikum .

sejak akhir akhir nih rajin pulak ku meng- update blog ni kan , hehe . saja nak update , korang buat apa je harini ? mesti tengah kerja , takpun tengah study . yang ku nih duk melangok kat rumah je . menghadap laptop , duk online 24 jam , facebook , blog , facebook , blog . tengok tv pon takde feel , cerita yang kat astro ni asyik duk ulang benda yang sama je , nasib baik ada pakej mustika . boleh la layan Maharaja Lawak Mega . Osbon terbaik ! haha . dah cerita lawak pulak hah .. hehe .. Harini ku duk rumah , hadap blog . duk "renovate" blog ni , takde apa pun yang berubah . dah pening ku layan blog ni , haritu baca diary gelak sorang sorang . hehe . apa yang ku ketawa kan pon tak tahu la . kadang kadang tu ku suka gembira kan hati sendiri . biarpun ada masalah seberat mana sekalipun , ku tetap tersenyum . melainkan ia dah terlalu berat sehingga membuatkan ku terduduk . memang meraung , melalak , menangis jugak time tuh . heee

lately nih , macam macam jadi kat ku . tapi ku tetap sabar . sabar dan terus sabar . kerana orang yang sabar di sayangi Allah S.W.T dan sentiasa mendapat perlindungan dan keadilan dari-Nya . tapi ku tak penah nak sibuk tanya hal orang ataupun nak buat orang macam macam . selalunya orang yang buat ku camni . even Family sendiri. tapi ku tetap sabar . dan sabar . untung ku ada tunang yang memahami dan sentiasa disisi ku . setiap orang mesti ada kisahh tersendiri kan , kalau takde dugaan mesti hidup ni takk seronok kan , lagi lagi kalau kita tak kenal erti sabar , apa itu pengorbanan dan apa itu sakit .

dah la , ku taknak merepek kerepek lagi . tengok title blog je korang mesti taknak baca kan , hehe . dah tahu ku kaki merapu meraban , lagi korang nak baca . apa apa pun ku hargai segala comment korang , like dari korang . follower ku yang baik hati . dan ku sangat sangat hargai semua tu . kalau boleh keep in touch la ye . kat youtube pun ku ada upload video untuk tutorial shawl bagi ladies ladies di luar sana yang berhijab dan nak berhijab , ku doakan yang terbaik untuk korang . InsyaAllah . nak tahu apa video tutorial tu , korang boleh tengok dan komen apa yang korang rasa tak patut ada dan patut improve .

ni nama nama tuto tu taw . My style #1 ; How to wear ? Inspired by me ! korang cari la kalau nak tengok ye , thank you korang ..

p/s ; nanti ku update lagi ye .

Comments

Popular posts from this blog

A L I Y A M A I S A R A H

Aku sudah Kahwin !

;)