LayangLayang pencipta kenangan :D

Assalammualaikum ,

Nak update pasal CNY haritu ku pegi mana ye . Hari Ahad tu pegi ziarah pusara arwah ayah , then pegi rumah nenek ku . Lastly , ibu ajak nenek ku dengan makcik ku tu pegi tengok laut . Discuss and decide , at last pegi Pantai Morib kat Banting :D . Kebetulan pulak , tunang ku abis keje part time die awal , lagipun hari sabtu die dah keje full . Hehe .. apa lagi spending "full time" dengan ku and family ..

OFF DAY memancing dua hari . Hehe .. Ramai gilerr orang kat Morib . seronok nenek ku dapat berjalan , hehe . biasalah dah lama tak keluar rumah . hehe . Sekali pandang je nampak layang layang . Hehe . ku tarik tangan tunang ku sambil cakap " b , nak layanglayang boleh? " .. tunang ku balas " nak yang kecik ke besar ?" ku cakap "besar" . Hehe . Dia pun beli yang besar .. Warna warni lagi taww . terasa diri macam budakbudak kejapp .

At last , main layanglayang . Layanglayang tu takleh nak naik tinggi sebab senget , then beli yang kecik gambar AngryBirds , hehe . At lastt , naik tinggi gilerrr , tunang ku yang naikkan , tinggi daripada layanglayang yang ada kat situ . memang tinggi , seronok , syok sume perasaan ada bila tengok layanglayang tu dah naik tinggi .. Hehe . Our sweet moment ! Love it , and love more towards my fiancee :D

buruk muka kami , Hehe .. :D


Ni Adik ku yg kedua , perasan comel :D


ni yang bongsu , berdahi denjul :D

my cousin :D

hujung sbelah kanan tu encik tunang ku tgh main layanglayang :D


Tu layanglayang encik tunang , naik tinggi ke atas . AngryBirds :D

Ni encik tunang ku . Dia dah gemuk sikit . :D

p/s ; Tata korang . thanks cause singgah :D

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

A L I Y A M A I S A R A H

Aku sudah Kahwin !

;)