menjelang raya~~

Salam korang . harini dah masuk hari yang ke-7 puasa . korang dah shopping raya? mesti dah kan? hihi. ak pun dah buat persiapan untuk raya. kalau ingat pasal raya teringat segala peristiwa yang lama. kalau bleh undurkan masa. ak nak sanggatt! boleh beraya dengan arwah ayah puas-puas.. tapi apakan daya tuhan lebih sayangkan dia dari kita. hilang dia sorang,datang yang baru.. encik tunangku ..haha. tahun ni raya harap harap lebih meriah dari dulu. semalam pegi Sogo. ramai gilerr orang ber'shopping' sakan.. SALE lak tuh! tu yang menimbun orang. dari Sogo, Maybank masjid jamek patah balik Sogo pastu nak balik tu naik tren lalu balik kat masjid jamek .. alih alih dah samapi tren adik yang kecik tuh ajak ibu pegi KLCC pulak.. terpaksa la ikut.. kang melalak pulak. lepas berbuka kat rumah makcik kat kampung baru tu. lepas isyak balik shah alam. perghhhh! lunyai siot.. nak tidur je kaki lenguh2 tahap gaban.. huhu.. memang penat laaa.. tapi nanti nak pegi lagi.. nak beli apa yang patut dibeli.orang ramai tapi memang syokk . rasa laa sikit nak raya tu kan.. KL tu jem terok. bila dah malam lengang lak jalan. nanti raya lagi lengang.. semua perantau balik kampung halaman. pakcik ak dari Brussels tu pun balik raya kat Malaysia.. 19hb ni sampai laa dia kat sini. 10 hari sebelum raya. boleh shopping raya dengan dia .. hihi.. okey la korang . lepas sahur ni ngantuk pulak. kaki pun masih lenguh lagi. ak nak sambung mimpi laa .. bubye uolz!! :)

Comments

  1. nak shopping..heheh mgu 2 bru shopping kot sya...
    xyz4mir.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah awlnye shopping..tp kalu tngok kt mall mmg org da start beli perkakas raya..

    nice blog..suda folo

    ReplyDelete
  3. yeay! sy pon dh shopping raya.. haha

    ReplyDelete
  4. berdoa semoga arwah ayh awk bahaia di sana dan berada di kalangan org2 yg beriman dan bertaqwa..
    dan saya dah shopping rayolah....kikiki....

    ReplyDelete
  5. thanks najwa .. and thanks jugak pada yang sudah follow saya .. Selamat Hari Raya ... jom pi shopping lagi!! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

A L I Y A M A I S A R A H

Aku sudah Kahwin !

;)