mengisi masa lapang . haha

Bismillahirahmanirrahim~

harini 28.08.2011 .. hari kedua terakhir sebelum ramadhan melabuhkan tirainya . amacam? puasa penuh tak? tak sangka kan. sekejap je dah nak abis puasa . esok lusa dah raya. InsyaAllah~ .. korang dah abis shopping? aku dah settle semua . kasut, baju kurung, pashmina baru, and jeans baru. settle sudah! haritu pegi danau kota dengan tunang aku dan sepupu dan spupu aku nye bf .. ya Allah! ramai gilerrrr orang. ingatkan jalan raya je sesak dgn kereta. rupanya orang pun sesak kat danau kota tu. kul 4pagi still ramai lagi orang. gile kan?!~ haha.. bf sepupu yang drive kete. kali ni aku dgn tunang aku jadi bosss duk kat belakang.. haha . nak parking kete pun bukan main susah lagi. nak tahu park kete kat ne? nak dekat station putra lrt Taman Melati tuh~ . jauh kan? haha .. menapak laa apa lagi.. haha. last2 aku tak beli apa pun . makan je . haha . spupu aku yang shopping sakan .. harini encik tunang kena dera . mengecat rumah pulak . wane orange raya tahun ni . tahun lepas warna purple . hihi .. thanks to encik tunang.. harap maklum la adik lelaki pon tak besar lagi . nak mengecat ni tak reti. setakat nak mengacau boleh laa . lagi2 bakal menantu sulung .. so kena la menjalankan tanggungjawab sebagai anak menantu yang baik . haha . statement tak bole blaaa~~

p/s : SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN . maafkan salah silap dan jika terkasar bahasa ..

Comments

  1. best jugak ngecat rumah utk isi masa lapang :)

    ReplyDelete
  2. aslmualaikum..!! CK dtg nk raya..

    ReplyDelete
  3. akito ; encik tunang yg slalu cat rumah . tiap2 tahun die je . huhu

    CK ; meh laaaa dtg .. jemput2.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

A L I Y A M A I S A R A H

Aku sudah Kahwin !

;)