Pengikut Saya

Thursday, May 26, 2011

f.o.r.e.m.a.n. t.u..t.u.n.a.n.g.s.a.y.a :)


ayoo .. dah lama tak update blog ni .. huhu .. after final exam abis je . cuti for two weeks .. tapi tak boleh nak jalan mane pon . dok terperap kat uma . HUHU .. actually kereta pon masuk bengkel . tok repair mane yang sakit je . tu pun dah berhabis 1600 lebih . huh .. sian kancil uw . walaupun dah 12 tahun . dah TUA pon . sepatutnya dah pencen pon . tapi tetap BERJASA .. kemana ak pegi mesti ak bawak die .. walaupun tu kete mak ak . HAHA . dah dia tak guna . ak guna laa . adei .. tengok la picture kat atas uw . dah "TOGEL" kot rupa die . huhu . thanks to my encik tunang Mohd Affendy .. sanggup tinggalkan kerja semata-mata nak repair uw . HAHA . die bukan foreman . tapi dah macam foreman . sebab bengkel yang repair kete uw bengkel kawan die . hihi . apa apa pon TERIMA KASIH sayang ... dulu sanggup pegi menjala nak cari udang galah tok ak .sekarang pulak sanggup nak jadi foreman untuk kereta saya pulak . Untung saya dapat awak !! HAHA . sayang awak lebih laa kalau cam ni .. :)

2 comments: