Anugerah Terindah

Assalammualaikum .. 


Setelah sekian lama tak update blog yang dang bersawang sawang kiri kanan ni .. Harini takde mood betul nak buat kerja kat office . Teringat suami kat rumah . hehe .. Meh le dengar cerita sikit. 

Dalam keadaan yang tidak agak menyenangkan dan kurang stabil dari segi kewangan, dari segi segalanya .. Dikurniakan dan dianugerahkan dengan kahadiran seorang bayi dalam kandungan ku setelah 6 bulan berkahwin .. Setelah kandungan pertama kguguran pada usia 3 bulan perkahwinan kami berdua . Kini kami dikurniakan lagi dengan anugerah yang tiada nilai dan ganti nya.. 

Ku panjatkan syukur ke hadrat Illahi atas kurnian yang tidaka terhingga. Tiada apa yang boleh di ungkapkan dengan kata kata setelah menerima berita yang paling berharga buat kami sebagai suami isteri.


Pada hari yang gembira tu iaitu pada 08.09.2014, pagi pagi bangun check pregnant test tu .. tengok double line .. memang menjerit panggil suami kat runag tamu .. Ya Allah, tak sangka sungguh. Petang tu balik dari office terus pergi klinik dan scan .. Bila dengar bunyi jantung baby, it was like .. hmmm .. No words can describe how I am feel. Really speechless .. 

baru baru ni pergi register buku pink kat kerajaan. doktor siap scan bentuk baby dalam perut . Macam tak percaya yang ada baby dalam perut .

Semorang pesan jgn lasak lasak sangat jaga makan dan jaga tidur . Sebab aku ni jenis yang tak reti duk diam. 
Sekarang kandungan aku dan berusia 10 minggu 1 hari .. Due date 16.04.2015


Doakan aku dan baby sihatdan selamat bersalin tahun depan ye ..


Waasalam

Comments

Popular posts from this blog

A L I Y A M A I S A R A H

Aku sudah Kahwin !

;)