hanya kata kata ^_^

salam you all semua ,

dah lama tak update kan , sibuk sekarang nih , lagi lagi final exam tak lama lagi .. need to study , and finish my ALL assignment . memang bercinta laa kalau buat assignment kan , mengalahkan bercinta dengan orang . hehe ^_^ .. apa apa pun itu semua untuk masa depan jugakk kan .. If want a better life and a good job must to study to get it! Waaahh , speaking ! walaupun GRAMMAR berterabur . huhu ..

tak lama je lagi nak masuk tahun baru , apa azam tahun baru korang ? mesti ada yang nak kahwin la , find a new job la , dapat baby baru la , etc . Aku tak ada azam cuma berniat nak abiskan study cepat cepat , find a good job, spend more money , part time degree ! wahh ! banyak niat , kang tak terbuat pulak .. capai yang mana boleh capai dulu .. Impian yang pertama nak capai dulu adalah membeli gadget yang jadi trend sekarang , DSLR .. Canon EOS 1100D , Maroon Colour ! tu diaaa .. Hopefully boleh capai apa yang diinginkan tu , InsyaAllah !

sekarang nih aku sedang GAIN weight ! Dah ramai yang menegur badan ku semakin naik dan pipi semakin tembam , tak lama lagi jadi APAM ! fuhh ! Kalau tunang takde , makan tak selera , duduk rumah makcik makan berpinggan pinggan , jumpa tunang makan berTAN-TAN ! huhu , mana tak naik badan nih , hihi .. apa apa pun janji happy , hati sonangg , takde problem dan tak kacau hidup orang , betul tak ? nak tengok gambar terbaru aku ? nanti aku post kan okay ..

ni la aku sekarangg ,

okay korang , nanti update lagii .. selamat petang dan Assalammualaikum .

p/s ; Hope Korang enjoy and Have A nice Day !

Comments

Popular posts from this blog

A L I Y A M A I S A R A H

Aku sudah Kahwin !

;)