Rezeki 11.11.11 :)

hai guys .

ni nak story mory nih . orang duk sibuk update pasal tarikh 11.11.11 semalam kan ? harini aku nak update apa yang jadi dengan tarikh semalam . macam saspen je kan? jap la , jangan tukar channel , baru nak start story nih .

semalam aku dengan tunang pegi mancing . baru je sampai dah lapar . oke la aku pegi beli tapau nasi goreng . bila sampai je dah ada orang tu mancing dapat ikan Gemang . huhu . oke takpe la . tunggu lagi . last-2 dalam pukul 9 malam camtu . tbe-2 joran abg sebelah lagi sorang tu berbunyi sebab machine nya di free kan "kreeeekkkkkkkkkkkkkkk" abg tu cepat-2 tarik . ikan tu lawan balik , "kreeeeekkkkkkkkkkkkkk" bunyi lagi . perrrgghhhhhh! layannnn~ lama jugak la nak menarik ikan tu naik . ada la dalam 15 minit camtu , "kreeeeeeeeeeeeeeeeekkkkk" last bunyi , tunang aku dan membe die si AL turun bawah . tengok ekor ikan dah terpacak . tunang aku jerit "PARI DAH NAIK WOIIIIII" pecah rekod laa abg tu naik Pari kat Tanjung Harapan .. mana ada lagi orang yang mancing kat situ dapat pari .perghhhhhhhh~ besar siot .. ada la dalam 5kg camtu . huh~ aku tengok pun syokkkk~


ni tunang aku posing dgn Pari . hihi

bersama pari tanjung harapan .

at last tunang aku dapat Gemang .
(suka ibu dapat favourite ikan dia )

p/s ; enjoy oke !

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

A L I Y A M A I S A R A H

Aku sudah Kahwin !

;)