Ramadan Datang Lagi~~

ramadan datang lagi .. first year puasa tanpa encik tunang . tahun yang ke empat puasa tanpa ayah disisi. huhu .. sedihhh kott .. dua orang tersayang takde disisi. tapi takpe la .. masih ada ibu dan adik adik yang lain. tapi first day puasa aku kat kampung baru kot. kalau next week balik. bole laa bersahur sama sama dengan ibu. tapi berbuka mesti tak sempat. sebab ada class dari pukul 2 sampai 6 petang. hurm .. tak boleh nak bayangkan macam mana puasa kali ni. macam tak rasa puasa pon. raya apatah lagi. dah 4 tahun macam ni. tapi first raya tetap pakai baju raya . HAHA ... tahun ni encik tunang keje lagi . tambahan pulak berniaga bazar ramadhan. ayoo. sebulan kot tak jumpa dia nanti. tapi bila free aku pegi laa Sepang . menjenguk dia .. hope ramadan ni akan mendapat lebih keberkatan dari-Nya. terawih jangan lupa ye kawan kawan .. InsyaAllah .. tahun ni pun aku buat terawih .. Selamat Berpuasa.

Comments

Popular posts from this blog

A L I Y A M A I S A R A H

Aku sudah Kahwin !

;)