Pengikut Saya

Saturday, May 4, 2013

;)

Assalammualaikum semua

 Sekian lama tak menulis di blog ni . Lahai . Rindunya ....
Kali ni sengaja ingin melepaskan kerinduan di sini . By the way, sejak duduk bujang ni . Macam macam yg jadi pada ku. Lahai dugaan . Tapu takpelah itu dah cukup untuk mengajar ku menjadi lebih dewasa dan lebih berfikiran matang .

Apapun yang datang akan ku jalani dengan tenang dan dengan izin dari Allah SWT itu semua jadi mudah . Sejak kerja ni macam macam yang dah dibeli dengan hasil titik peluh sendiri . Baru tahu nak menyimpan sikit, hehehe . Dulu boros . Sekarang dah okey sikit lah. Birthday ku kali ni diberikan kejutan yg sangat berharga dan bermakna dari tunang tersayang dan family yg tercinta . Lahai . Bertuahnya badan dilahirkan dalam family yang sangat penyayang. Dikurniakan demgan seorang ibu yang sangat baik hati dan menyayangi anaknya walaupun anaknya ini degil ;) . Hehehe .

Apapa pun im officially 22 now .
Einn