Pengikut Saya

Thursday, March 29, 2012

Assalammualaikum fellas :)

Apa khabar korang semua? Sorry dah lama sesangat tak update kan. hehehe. sibuk memanjang je sekarang nih. Lagilagi nak habis study sekarang. Lagi lah banyak yang perlu dilakukan. Macam macam yang jadi sejak dua menjak ni. Facebook akaun pun dah tutup lama. I active at Twitter now. Nak Follow ask me okayyy. Kayy. Now nak cerita pasal kucing yang dah 4 bulan aku bela rasanya lah. Dari kecik tak putus susu lagi sampai dah besar sikit. Hehe. Nanti I masukkan picture dorang kat sini erk. 



Nama dia ; Bubu :)

Kayy fellas. Takde story nak update lagi. 

p/s ; Ada event 1MALAYSIA INTERNATIONAL SHOES FESTIVAL kat PWTC. 29-1 Apr. Public boleh masuk sabtu dan ahad sahaja. I pegi hari ahad. Jom join me!