Posts

Showing posts from December, 2011

hanya kata kata ^_^

Image
salam you all semua ,
dah lama tak update kan , sibuk sekarang nih , lagi lagi final exam tak lama lagi .. need to study , and finish my ALL assignment . memang bercinta laa kalau buat assignment kan , mengalahkan bercinta dengan orang . hehe ^_^ .. apa apa pun itu semua untuk masa depan jugakk kan .. If want a better life and a good job must to study to get it! Waaahh , speaking ! walaupun GRAMMAR berterabur . huhu ..
tak lama je lagi nak masuk tahun baru , apa azam tahun baru korang ? mesti ada yang nak kahwin la , find a new job la , dapat baby baru la , etc . Aku tak ada azam cuma berniat nak abiskan study cepat cepat , find a good job, spend more money , part time degree ! wahh ! banyak niat , kang tak terbuat pulak .. capai yang mana boleh capai dulu .. Impian yang pertama nak capai dulu adalah membeli gadget yang jadi trend sekarang , DSLR .. Canon EOS 1100D , Maroon Colour ! tu diaaa .. Hopefully boleh capai apa yang diinginkan tu , InsyaAllah !
sekarang nih aku sedang GAIN weig…