Posts

Showing posts from November, 2011

Rezeki 11.11.11 :)

Image
hai guys .
ni nak story mory nih . orang duk sibuk update pasal tarikh 11.11.11 semalam kan ? harini aku nak update apa yang jadi dengan tarikh semalam . macam saspen je kan? jap la , jangan tukar channel , baru nak start story nih .

semalam aku dengan tunang pegi mancing . baru je sampai dah lapar . oke la aku pegi beli tapau nasi goreng . bila sampai je dah ada orang tu mancing dapat ikan Gemang . huhu . oke takpe la . tunggu lagi . last-2 dalam pukul 9 malam camtu . tbe-2 joran abg sebelah lagi sorang tu berbunyi sebab machine nya di free kan "kreeeekkkkkkkkkkkkkkk" abg tu cepat-2 tarik . ikan tu lawan balik , "kreeeeekkkkkkkkkkkkkk" bunyi lagi . perrrgghhhhhh! layannnn~ lama jugak la nak menarik ikan tu naik . ada la dalam 15 minit camtu , "kreeeeeeeeeeeeeeeeekkkkk" last bunyi , tunang aku dan membe die si AL turun bawah . tengok ekor ikan dah terpacak . tunang aku jerit "PARI DAH NAIK WOIIIIII" pecah rekod laa abg tu naik Pari kat Tanjung Har…

terimakasih kawan ^_^

Image
hai guys .
sorry dah lama tak UPDATE . busy la . lagi-2 keyboard rosak gara-2 adik tumpahkan air . memang SPOIL MOOD la kannn . update Facebook pun terpaksa menggunakan laptop adik lagi sorang tuh . habis tulisan sume sambung-2 kalau guna laptop sendiri . tiba-2 masa lepak kat Libraryy konon nya nak buat discussion la tuh before exam . (memang discuss pun) sambil hadap FB . hihi bak kata pepatah " menyelam sambil minum air " .



ada lah sorang classmate saya jugakk yang tolong carikan keyboard " lutsinar " yang dah sedia ada dalam lappy nih . hihi keyboard alam maya . HAHA . takpe la asalkan ada kan . daripada buang duit repair . memang MAHAL la kann . sob sob sob :( .
p/s ; kepada kawan saya Azzam Zamani . terima kasih kawan ~! dah carikan keyboard alam maya nih . ^_^