Pengikut Saya

Thursday, March 24, 2011

statistic


pukul 3 dah terpacak lam dewan klmu tu . tok jawab statistic paper .. huhu .. tepat jam 3.30 .. lecturer dah bagi arahan soh jawab . naseb baik ap yg ak study tuh kluar sume . walaupun ''blur'' ble dpat soalan ''graph'' .. last2 tuh flashback balik ap yg dh ak bce mlm td .. and time dlm train .. ingat balek! huhhu .. macam memory card la pulak kpala ak nih ..tepat jam 4.30 ak dah abis jawab paper uw . ak cauu laa . ap lgi .. perut pun dh berbunyi gle ... huhu .. lepak jap ng mmbe ak .. tapi tak makan pon .. hihih ... die tak nak makan .. ak pon tak nak laa .. last2 balek .. hihi ..
InsyaALLAH .. result nanti baik .. ak rse class ni je ak tak miss hantar assignment .. attendance pon oke . wlupun ak ad skip 2 kli je cls .. hihi ... doakan ak lulus paper ni ye ... amin .. :)

Monday, March 21, 2011

GARA-GARA MEMANCING


fuhh!! penat gile laaa .. baru je sampai sepang .. hantar tunang tersayang balik . gara-gara dia gian nak memancing .. 1 malam kat Tanjung Harapan, Pelabuhan Utara . atau lebih dikenali sbgai Port Klang . hihi .. tapi alhamdulillah .. dpt hasil yg banyak jugak laa . walaupun hujan lebat .. apa-apa pun enjoy ... die tak nak ak bising . die pasang khemah . suh ak tdo .. ak pun apa lagi .. tdo la smpai pagi . die kejutkan pon tak sedar .. lastly bangun sendiri sebab dah tak tahan sejuk gilee kat tepi laot uw .. huhu .. sedar je dah kul 7.30 pagi . apa lagi kabut la bangun .. hihi .. tgok die pun dh kemas barang2 die .. hurm .. balik rumah lepas ni .. tdo ... perghhh .. mmg syok gle laaa ...